Chestii in care sa pui chestii

Posted on January 23, 2011

3Prietenii stiu ca am o alta pasiune, in afara de mosaic – cutiile!

Iubesc cutiile! Cutiile sunt fantastice si motivul pentru care cred ca sunt atat de grozave este ca poti sa pastrezi chestii in ele…

Imediat ce pasesti pe usa casei, vrei sa indepartezi toate poverile zilei, asa ca descotorosindu-te de portofel, chei, telefon mobil din haine sau genti iti ofera o relaxare nemasurabila… De acolo, nevoia pentru un recipient universal care sa primeasca toate aceste lucruri… Si bineinteles, cum frumusetea conteaza chiar pentru cutii, am creat cateva foarte dragute care sunt si acoperite in mozaic. Personal le ador!

Favorita mea este cea mai mica, asa ca o sa va arat cele mai multe poze ale ei. Imi place foarte mult albul spumos al chitului si florile jucause de pe ea! Fiecare parte este diferita.

O consider pe cea mijlocie ca fiind cea mai elegant si subtila dintre toate, datorita chitului negru.

Cea mai mare este mai jucausa decat celelate si as folosi-o mai ales pentru Paste (sa tina alte cadoute inspirate de Paste, pe care o sa vi le arat la momentul oportun, sau care sa tina ouale vopsite de Paste). Fiecare parte are un model identic, dar difera ca culori.

Deci, iata! Lucruri in care sa pui alte lucruri! Variaza intre 11 si 15 cm in latime si sunt de 4/5 cm in inaltime. Preturile cu care as putea sa le vand ar varia in jurul pretului de 53 de RON.

Advertisements
Tagged: , ,
Posted in: Romana