Nu uitati sa va sarbatoriti inimile!

Posted on January 31, 2011

3Sunteti pregatiti de Sfantul Valentin? Dar de Dragobete? Daca nu ati gasit inca un cadou perfect pentru iubita/iubitul vostru, puteti sa vizitati si magazinul meu virtual: http://www.breslo.ro/Shop/adnmosaic.

Sunt aproape gata sa imi indulcesc la refuz colectia de inimi. Pentru ocazia speciala de Sfantul Valentin mi-am extins colectia de inimi – poate vi le mai amintiti pe cele doua pe care vi le-am aratat deja: https://adnmosaic.wordpress.com/2011/01/18/playing-hearts/ si https://adnmosaic.wordpress.com/2010/12/02/passion-for-mosaic/.

Fiecare ocazie speciala merita sarbatorita. Si, cum mai bine sa creati atmosfera decat cu putina lumina de lumanare? Special pentru asta, am creat 3 suporti de lumanare, acoperiti in mosaic!!!

O sa incep, ca de obicei, cu preferatul meu. L-am numit “Melting heart”. Atingerea de nea a albului pe gheata bleului pal si flacara rosie a mijlocului nu pot decat sa topeasca inima oricui. A reusit cu a mea! 🙂

Si pe spatele de un rosu aprins, puteti chiar sa personalizati cu un mesaj special!

Urmatorul suport de lumanare nu are forma de inima, dar este rosu si, daca pot spune asa chiar eu, are un aspect mai elegant.

Ca sa nu pierdem legatura cu tema acestei postari, urmatorul suport are forma de… inima, bineinteles! M-am gandit sa ii confer o tenta mai masculina. Cred ca il consider masculin datorita amintirilor mele din copilarie despre echipamentul de fotbal al Africanilor. Ma insel? Oricum, tuturor celor care l-au vazut, le-a placut destul de mult. Sper sa va placa si voua.

Si acum, ca sa va indulcesc si mai mult, colectia mea de inimic colorate…

Sper ca v-au placut si, daca vreti oricare din inimile pe care le-am creat, puteti sa ma contactati pe blog sau la http://www.breslo.ro/Shop/adnmosaic. Va doresc o saptamana dulce, dulce!

Tagged: , ,
Posted in: Romana