Reintoarcerea la viata

Posted on April 5, 2011

0Primavara este aici cu copaci impanziti de flori ce au pocnit din carapacea protectoare, cu insecte infometate si agitate, cu puisori galagiosi.

Cateva ponturi din ce am mai invatat:

–          MATERIALE NATURALE ca baza. E mult mai usor de lucrat cu ele, necesitand astfel mai putin timp si mai putine investitii in materiale aditionale precum adezivi speciali, etc

–          PRIVESTE IN JURUL TAU… Priveste cu adevarat in jurul tau! Permite-ti sa fi inspirat de lucrurile care te inconjoara. Sunt indeajuns pentru mai multe vieti de om!

–          EXPERIMENTEAZA… Daca alegi sa faci mai multe lucruri de acelasi fel, realizeaza-le intr-un mod unic pe fiecare. O sa iti aduca mai multa satisfactie decat sa repeti aceasi metoda.

–          PERFECTIONEAZA… Daca nu esti perfect multumit de un anumit rezultat, lasa-l deoparte pentru o vreme si revino mai tarziu la el. Ideile o sa-ti vina mai usor si rezultatul final o sa fie pe masura asteptarilor.

–          SIMPLIFICA… Uneori simplu este mai bun decat incarcat.

Pot sincer sa spun ca primavera este anotimpul care ofera cele mai multe surse de inspiratie, cat si energia sa le transformam in proiecte.

Bucurati-va de primavara!

Advertisements
Posted in: Romana