Mozaic la Colectiv

Posted on November 22, 2015

0



Pentru ca nu vom uita si pentru ca simt ca impreuna putem sa facem ceva frumos, lansez provocarea de a crea o echipa care sa creeze un mozaic pe peretele de la Colectiv.

Cu ceva timp inainte de a se intampla tragedia de la Colectiv, am inceput o lucrare de mozaic cu titlul “Tulip Lady”. Am terminat-o chiar dupa drama de acolo si in lumina celor intamplate la Colectiv, lucrarea a capatat / imprumutat valente noi. Va prezint lucrarea doar ca inspiratie.

IMG_3965

Pana la primavara, cand se vor intoarce temperaturile ce vor permite lucrarile exterioare, avem destul timp pentru a pune pe picioare o echipa si pentru a crea toate conditiile necesare. De ce avem nevoie?

  • O persoana care sa se priceapa la avize de constructie si/sau legislatie.
  • O persoana sau mai multe care sa aiba cunostinte de zidarie, pentru a pregati zidul, daca este necesar.
  • Un artist grafic sau un grup de artisti care sa creeze o compozitie potrivita pentru a fi transformata in mozaic mural.
  • Un grup de voluntari (12 oameni) care sa participe la organizarea evenimentului si la crearea mozaicului, care va necesita cel mai probabil 2 weekenduri.
  • Sponsori in materie prima si/sau bani.

Daca va surade ideea, trimiteti-mi un email privat la onestorygirl@hotmail.com si nu uitati, orice like si orice share ajuta!

Posted in: Romana